Το καλάθι μου

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
Κωδικός: {{ item.code }}
{{key}}: {{value}}
{{item.total_discounted_price}} {{item.total_price}}
Δυνατότητα άτοκων δόσεων για αγορές άνω των 350 ευρώ
ΣΥΝΟΛΟ: {{order.final_cost}}
Τηλεφωνικές παραγγελίες 2109620416
Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80€
Ασφαλείς Συναλλαγές

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Ο ιστότοπος www.skrekis.gr, αποτελεί το επίσημο ηλεκτρονικό εμπορικό κατάστημα πώλησης προϊόντων μέσω του Διαδικτύου που δημιούργησε και λειτουργεί η ανώνυμη εταιρεία ΣΚΡΕΚΗΣ Α.Ε. με έδρα τη διεύθυνση Γούναρη 71 Γλυφάδα, με ΑΦΜ 094507357, με αριθμό Γ.Ε.Μ.Η.123886101000  και Δ.Ο.Υ.  ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ. Η ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας είναι eshop@skrekis.gr και η τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης πελατών του ηλεκτρονικού καταστήματος ειναι 2109620416.

Η περιήγηση, η χρήση του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, η διαδικασία αγορών πραγματοποιείτε αποκλειστικά με την δική σας ευθύνη. Πριν οποιαδήποτε χρήση του ηλεκτρονικού μας καταστήματος διαβάστε όλους τους όρους χρήσης & προϋποθέσεις, ώστε να είστε σύμφωνοι με τους εν λόγω όρους, καθώς επίσης η υποβολή παραγγελίας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα συνιστά αυτοδικαίως πλήρη και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και αποδοχή των παρόντων όρων χρήσης και προϋποθέσεων.

Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να αναθεωρεί ελεύθερα τoυς όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης και συναλλαγών στο ηλεκτρονικό κατάστημα, οποτεδήποτε το κρίνει αναγκαίο, αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους πελάτες/χρήστες για οποιαδήποτε μεταβολή, μέσα από τις σελίδες του ηλεκτρονικού καταστήματος.

 

Προϊόντα - Διαθεσιμότητα

H εταιρεία δεσμεύεται ως προς την ακρίβεια και την πληρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στο ηλεκτρονικό κατάστημα, τόσο για τους προμηθευτές της όσο και τα κύρια χαρακτηριστικά των προϊόντων ή υπηρεσιών που διαθέτει μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Η εταιρεία διατηρεί κάθε δικαίωμα και δεν δεσμεύεται για τυχόν τεχνικά ή τυπογραφικά λάθη, που έγιναν εκ σφάλματος και τα οποία δέχεται να διορθώσει εφόσον υποπέσουν στην αντίληψή της.
Η διαθεσιμότητα προϊόντων ανανεώνεται συνεχώς, πιθανότητα λανθασμένης διαθεσιμότητας δημιουργείτε λόγω ταυτόχρονων παραγγελιών ή άλλων διαδικασιών και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να εγγυηθεί για τη διαθεσιμότητα αυτών.

Η εταιρεία σε οποιαδήποτε περίπτωση αναλαμβάνει να ενημερώσει έγκαιρα τον πελάτη/χρήστη με βάση τα τηρούμενα κάθε φορά στοιχεία διαθεσιμότητας ή μη των προϊόντων, χωρίς καμία περαιτέρω ευθύνη.

 

Τιμολογιακή Πολιτική

Οι τιμές στο ηλεκτρονικό κατάστημα μπορούν να αλλάξουν οποιαδήποτε στιγμή, χωρίς προειδοποίηση. H εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη και δεν καλύπτει διαφορές στις τιμές προϊόντων που αγοράσθηκαν από φυσικό κατάστημα και ο πελάτης/χρήστης διαπίστωσε εκ των υστέρων την ύπαρξη χαμηλότερης τιμής στο ηλεκτρονικό κατάστημα ή το αντίστροφο.
Στο πλαίσιο καλής πίστης για την προστασία του πελάτη/χρήστη, παρακαλούμε όταν διαπιστώσετε ότι κάποιο προϊόν προσφέρεται σε ασυνήθιστα χαμηλή ή υψηλή τιμή σε σχέση με την αγοραία αξία του, πριν προχωρήσετε σε παραγγελία επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών e-shop στο 210 9620416 ή με αποστολή στο email eshop@skrekis.gr

 

Περιορισμός Ευθύνης

Η εταιρεία παρέχει καθημερινά υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Στο πλαίσιο καλής πίστης, δεν μπορεί να εγγυηθεί στον πελάτη/χρήστη του ηλεκτρονικού καταστήματος ότι δεν θα υπάρξουν τεχνικά προβλήματα, διακοπές κατά την περιήγηση του ή λάθη, παραλείψεις τρίτων με αποτέλεσμα τη μη προσβασιμότητα στο ηλεκτρονικό κατάστημα.

Η εταιρεία δεν ευθύνεται αστικώς ή ποινικώς για οποιαδήποτε ζημιά (θετική, ειδική ή αποθετική, η οποία ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, διαζευκτικά ή/και σωρευτικά συνίσταται σε απώλεια κερδών, δεδομένων, διαφυγόντα κέρδη, χρηματική ικανοποίηση κλπ.) που τυχόν θα υποστεί ο πελάτης/χρήστης του ηλεκτρονικού καταστήματος ή τρίτος από αιτία που έχει σχέση με τη λειτουργία ή μη του διαδικτυακού τόπου ή και υπηρεσίες, πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

Η εταιρεία δεν ευθύνεται και δεν δεσμεύεται για τυχόν λάθη σε χαρακτηριστικά, φωτογραφίες, τιμές προϊόντων που αναγράφονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα και δεν μπορεί να εξασφαλίσει ότι δεν θα υπάρχουν σφάλματα από οποιαδήποτε αιτία κατά την ενημέρωση των χαρακτηριστικών ή και της τιμής ενός προϊόντος.
Η εταιρεία στα πλαίσια παροχής υπηρεσιών από το ηλεκτρονικό κατάστημα δεν ευθύνεται και δεν φέρει υποχρέωση αποζημίωσης για οποιαδήποτε τυχόν βλάβη ή ζημιά προκύψει από την ακύρωση παραγγελίας, από τη μη εκτέλεση ή την καθυστέρηση εκτέλεσης, για οποιαδήποτε αιτία.

Η εταιρεία συμμορφώνεται πλήρως με τις διατάξεις του Αστικού Κώδικα σχετικά με την πώληση εξ’ αποστάσεως, καθώς και τις διατάξεις του Ν. 2251/1994 για την Προστασία των Καταναλωτών όπως έχει τροποποιηθεί & ισχύει.
 

Ευθύνη Χρήστη

Η εταιρεία δεν φέρει ευθύνη στα δεδομένα που δίνει ο χρήστης, δεν κάνει κανένα είδος διόρθωσης, παρέμβασης στα στοιχεία. Σύμφωνα με το Nόμο ο κάθε χρήστης είναι ελεύθερος να περιηγηθεί και να κάνει χρήση του ιστότοπου. Η ευθύνη για τα περιεχόμενα των συναλλαγών ανήκει αποκλειστικά στο χρήστη.

Σύμφωνα με το Νόμο ο χρήστης οφείλει να συμπληρώνει με ειλικρίνεια & ορθότητα τα προσωπικά του στοιχεία, (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, μηνύματα κλπ.) σε οποιαδήποτε online μορφή επικοινωνίας. Η χρήση του ιστότοπου υπόκειται στους Ελληνικούς, Ευρωπαϊκούς και τους Διεθνείς Nόμους και ο χρήστης συμφωνεί να μην χρησιμοποιείται ο ιστότοπος με σκοπό να παραβιάσει αυτούς τους νόμους.

Ο χρήστης συμφωνεί και αναλαμβάνει την ευθύνη να μη χρησιμοποιεί το ηλεκτρονικό κατάστημα για τους παρακάτω σκοπούς:

  • Αποστολή e-mail, ανάρτηση δημοσίευσης, ή μετάδοση με οποιονδήποτε άλλο τρόπο οποιουδήποτε περιεχομένου προκαλεί προσβολή των χρηστών ηθών, κοινωνικών αξιών, της ανηλικότητας κλπ.
  • Αποστολή e-mail, ανάρτηση δημοσίευσης, ή μετάδοση με οποιονδήποτε άλλο τρόπο οποιουδήποτε περιεχομένου ως παράπονο το οποίο προκαλεί παράνομη προσβολή & ηθική βλάβη στην εταιρεία ή σε οποιονδήποτε τρίτο ή προσβάλλει την εμπιστευτικότητα, το απόρρητο πληροφοριών οποιουδήποτε προσώπου.
  • Αποστολή e-mail, ανάρτηση δημοσίευσης, ή μετάδοση με οποιονδήποτε άλλο τρόπο οποιουδήποτε περιεχομένου το οποίο παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων.
  • Αποστολή e-mail, ανάρτηση δημοσίευσης, ή μετάδοση με οποιονδήποτε άλλο τρόπο οποιουδήποτε περιεχομένου το οποίο  περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή του εξοπλισμού ή της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών.
  • Παρενόχληση τρίτων με οποιοδήποτε τρόπο.
  • Συλλογή, αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες.
  • Ο χρήστης υποχρεούται να τηρεί βασικούς κανόνες ασφάλειας των συναλλαγών μέσω διαδικτύου καθώς και να προβαίνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα στην αλλαγή του προσωπικού μυστικού κωδικού ασφαλείας – password, αποφεύγοντας τη χρήση ίδιων κωδικών.

Απαγορεύεται η χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος από ανηλίκους ή από άτομα που στερούνται δικαιοπρακτικής ικανότητας.

 

Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας

Πνευματική ιδιοκτησία της εταιρείας αποτελούν όλα τα στοιχεία του ηλεκτρονικού καταστήματος (διακριτικοί τίτλοι, φωτογραφίες, σήματα, γραφικά, κείμενα κλπ.), η οποία προστατεύεται κατά τις σχετικές διατάξεις του Ελληνικού, του Ευρωπαϊκού δικαίου και των Διεθνών συμβάσεων. Η εταιρεία έχει πάρει άδεια χρήσης για τις δικές της ανάγκες & για τη λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος.
Πνευματική ιδιοκτησία της εταιρείας αποτελεί οποιοδήποτε λογισμικό πρόγραμμα το οποίο χρησιμοποιείται για φόρτωση - downloading από αυτόν τον διακομιστή.

Η χρήση εγγράφων από αυτόν τον διακομιστή περιορίζεται αποκλειστικά για πληροφοριακούς μόνο σκοπούς & όχι εμπορικούς και δεν θα αντιγραφούν ούτε θα τεθούν σε άλλο δίκτυο υπολογιστών, ούτε θα διανεμηθούν με άλλα μέσα επικοινωνίας.

Δεν επέρχεται καμία απολύτως επέμβαση στα έγγραφα. Οποιαδήποτε άλλη χρήση απαγορεύεται αυστηρά από το νόμο και ενδέχεται να συνεπάγεται αυστηρές αστικές και ποινικές κυρώσεις. Οι παραβάτες θα διώκονται νομικά.
Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, μεταφορά ή δημιουργία αναπαραγωγής με βάση το περιεχόμενο ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό πάροχο του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Η αναπαραγωγή, διάδοση, μετάδοση, αναμετάδοση του υλικού, ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης έγγραφης συναίνεσης της εταιρείας ή οποιουδήποτε άλλου δικαιούχου των πνευματικών δικαιωμάτων.

 

Επίλυση Διαφορών

Σε περίπτωση που προκύψει οποιαδήποτε διαφορά από τη μεταξύ μας συναλλαγή για την επίλυση θα μας αποστείλετε σχετικό έγγραφο αίτημα στο e-mail: eshop@skrekis.gr

Σε περίπτωση που δεν καταφέρουμε να καταλήξουμε σε κοινή συμφωνία, έχετε δυνατότητα να απευθυνθείτε στην πλατφόρμα Ηλεκτρονικής Επίλυσης Διαφορών μέσω διαδικτύου, στη διεύθυνση ec.europa.eu, η οποία συνδέεται απευθείας με την αρμόδια ανεξάρτητη Αρχή «Συνήγορος του Καταναλωτή» (www.synigoroskatanaloti.gr).

Στην πλατφόρμα αυτή μπορείτε να υποβάλλετε αίτημα για την επίλυση της διαφοράς, οπότε θα κληθεί ακολούθως η εταιρεία μας από την αρμόδια Αρχή στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@skrekis.gr

Η εταιρεία μας αναγνωρίζει στο πλαίσιο καλής πίστης το συμβουλευτικό χαρακτήρα των αποφάσεων της Αρχής, και δεν δεσμεύεται για την εκτέλεση των αποφάσεων αυτών.

Σε κάθε περίπτωση μη συμβιβαστικής επίλυσης της διαφοράς μέσω της πλατφόρμας ΗΕΔ (Ηλεκτρονικής Επίλυσης Διαφορών μέσω διαδικτύου), αρμόδια είναι τα πολιτικά δικαστήρια.

 

Προσωπικά Δεδομένα      

Σύμφωνα με το Γενικό Κανονισμό για την Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα  (679/2016) & ιδίως τον Κανονισμό GDPR η εταιρεία είναι υπεύθυνη επεξεργασίας και οφείλει να διαχειρίζεται και να προστατεύει τα Προσωπικά Δεδομένα των πελατών/χρηστών του ιστότοπου καθώς και στα οριζόμενα στο εθνικό, κοινοτικό και διεθνές δίκαιο σχετικά με την προστασία των δικαιωμάτων και των ελευθεριών των ατόμων σχετικά με την επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Η εταιρεία χρησιμοποιεί τα στοιχεία των πελατών/χρηστών (όνομα, επώνυμο, διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, τηλέφωνο επικοινωνίας, κλπ.), εφόσον αυτά έχουν καταχωρηθεί από τους ίδιους μέσω της φόρμας επικοινωνίας της ιστοσελίδας για την επικοινωνία, προσφορές, ενημερωτικά news letter.

Δεσμευόμαστε να διαφυλάττουμε τα Προσωπικά Δεδομένα των πελατών/χρηστών του ιστότοπου. Χρήστες των Προσωπικών Δεδομένων είναι μόνο άτομα από το προσωπικό της εταιρείας μας, τα οποία έχουν δεσμευτεί για την τήρηση εμπιστευτικότητας καθώς και οι συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, οι οποίες επεξεργάζονται τα Προσωπικά Δεδομένα των πελατών/χρηστών ως καλοί Εκτελούντες την Επεξεργασία για λογαριασμό μας και σύμφωνα με τις εντολές μας.

Για περισσότερες πληροφορίες για την διαχείριση των Προσωπικών Δεδομένων μπορείτε να απευθύνεστε στον Υπεύθυνο Προστασίας δεδομένων (DPO) της εταιρείας, στην ηλεκτρονική διεύθυνση e-mail: dpo.skrekis@gmail.com