Προσφορά Ιανουαρίου Legrand

Η νέα προσφορά της Legrand σας κάνει δώρο το Laptop Vostro 3568 Black της DELL με την παραγγελία του παραπάνω πακέτου ραγοϋλικού.

Η προσφορά ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων του δώρου. 

Δείτε το έντυπο εδώ.

Legrand Smart Home Experts

Η Legrand κάνει «έξυπνο» το σπίτι σας εισάγοντας τα Netatmo στις σειρές Valena Life/Allure και Celiane, δίνοντας τη δυνατότητα ελέγχου με τους διακόπτες, τη φωνή σας, το tablet ή το smartphone σας.

Ελάτε σε ένα από τα καταστήματα μας και οι πιστοποιημένοι Legrand Smart Home Experts είναι έτοιμοι να δώσουν λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας, εξουσιοδοτημένη τεχνική υποστήριξη και δωρεάν μελέτη χώρου.

Διαβάστε περισσότερα για Valena Life/Allure with Netatmo και Celiane with Netatmo ΕΔΩ.

Κατεβάστε τα έντυπα ΕΔΩ.

Νέος «έξυπνος» θερμοστάτης της Legrand

Ο Smarther είναι ο νέος «έξυπνος» θερμοστάτης της Legrand με ενσωματωμένο WIFI, ο οποίος δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη -μέσω εφαρμογής στο smartphone- να ελέγχει απομακρυσμένα τα συστήματα θέρμανσης και ψύξης του σπιτιού του. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Συμμετοχή στη 2η Διεθνή έκθεση Elec.Tec

Η εταιρεία Σκρέκης ΑΕ συμμετέχει για 2η χρονιά στη διεθνή έκθεση Elec.Tec, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 23 έως 26 Φεβρουαρίου 2018, στο MEC Παιανίας.

Θα μας βρείτε στη θέση C8 όπου θα χαρούμε ιδιαίτερα να σας γνωρίσουμε.

Κατεβάστε την πρόσκληση σας εδώ.

Ενημερωθείτε σχετικά με την έκθεση εδώ.

Πακέτο προσφοράς ραγοϋλικού Schneider Ιανουάριος 2018

Με την αγορά συγκεκριμένου πακέτου ραγοϋλικού Shcneider (60 ασφάλειες 1P + 10 ασφάλειες L+N + 4 ρελέ διαφυγής + 2 πίνακες) παίρνετε δώρο 1 ρελέ διαρροής 2Χ40.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά εδώ.

Προσφορά Ιαvουαρίου Legrand

Η νέα προσφορά της Legrand προσφέρει ένα αδιάβροχο μπουφάν ή ένα laptop ASUS 14″ με την αγορά συγκεκριμένων πακέτων ραγοϋλικού.
Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Οδηγός γρήγορης επιλογής Unica της Schneider

Ο νέος οδηγός γρήγορης επιλογής διακοπτικού υλικού Unica της Schneider ήρθε για να λύσει τα χέρια του επαγγελματία, ο οποίος θέλει να δημιουργήσει ολοκληρωμένη προσφορά σε μικρό χρονικό διάστημα, αλλά παράλληλα βοηθάει και τον ιδιώτη δίνοντας του μια σαφή εικόνα για την γκάμα της σειράς και τους πιθανούς χρωματικούς συνδυασμούς ώστε να καταλήξει ευκολότερα στην τελική του επιλογή.

Μελετήστε αναλυτικά τον οδηγό εδώ.

Νέα στεγανή σειρά διακοπτικού υλικού της Schneider

Η Mureva Styl είναι η νέα ολοκληρωμένη στεγανή σειρά διακοπτικού υλικού από τη Schneider, η οποία διατίθεται σε δύο χρώματα λευκό και ανθρακί ενώ φέρει νέες λειτουργίες που την καθιστούν φιλικότερη προς τον χρήστη.

Ελάτε σε ένα από τα καταστήματά μας για να ενημερωθείτε από κοντά για τις νέες Mureva Styl.
Ξεφυλλίστε το έντυπο εδώ.