Μήνας ασφάλειας – Μαθαίνω & Προσέχω!

Ο ηλεκτρισμός είναι γνωστός σε όλους μας & αποτελεί βασικό στοιχείο της καθημερινής μας ζωής. Όσο σημαντικός και απαραίτητος είναι άλλο τόσο επικίνδυνος μπορεί να γίνει προκαλώντας τον τραυματισμό ή και τον θάνατο αγαπημένων μας ανθρώπων καθώς και άλλες υλικές ζημιές, εάν δεν αντιμετωπιστεί με προσοχή & υπευθυνότητα.

Ελάτε σήμερα σε ένα από τα καταστήματα του Δικτύου ΣΚΡΕΚΗΣ Α.Ε. και ενημερωθείτε για το ΜΗΝΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Μαθαίνω & Προσέχω!

Μέσα από αυτή τη δράση προσπαθούμε έμπρακτα & υπεύθυνα να συμβάλλουμε στην ενημέρωσή σας για περισσότερο αποτελεσματική προαγωγή των θεμάτων οικιακής ασφάλειας, προτείνοντάς σας τα κατάλληλα προϊόντα τα οποία καθιστούν ασφαλή τον ηλεκτρολογικό πίνακα της κατοικίας σας, πάντα με την συμμετοχή αδειούχου ηλεκτρολόγου εγκαταστάτη.

Μέσα από τη δράση ΜΗΝΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Μαθαίνω & Προσέχω σας παρουσιάζουμε την πρώτη εφαρμογή «Safety audit tool» για iOS & android της εταιρείας Schneider Electric η οποία θα σας βοηθήσει να ελέγξτε εύκολα & γρήγορα την ηλεκτρολογική κατάσταση της κατοικίας σας μέσα από απλά βήματα.

Ζητήστε από τα καταστήματα μας το ενημερωτικό έντυπο ΜΗΝΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Προσέχω & Μαθαίνω γιατί είναι πολύ σημαντική η Ασφάλεια του σπιτιού και των αγαπημένων σας!