Αγαπητέ Συνεργάτη,

Η Ηλεκτρολογία είναι ένας από τους ταχύτερα εξελισσόμενους κλάδους. Σε συνδυασμό με την Τεχνολογία οδηγούν τις εξελίξεις αλλάζοντας ριζικά τη ζωή μας! Οι αλλαγές στον τρόπο που ζούμε, εργαζόμαστε, μαθαίνουμε, καταναλώνουμε γίνονται με ταχύτητα.

Η μετάβαση σε ένα νέο μοντέλο λειτουργίας που αξιοποιεί & ταυτόχρονα απαντά στις προκλήσεις της τεχνολογίας, απαιτεί την ύπαρξη οράματος και την κατάρτιση πλάνου δράσεων.

Εμείς είμαστε εδώ για να δημιουργήσουμε μαζί το μέλλον, αξιοποιώντας την τεχνογνωσία & την εμπειρία μας για πάνω από 45 χρόνια με συνέπεια, συνέχεια & επιμονή.

Προσκαλούμε όλους τους επαγγελματίες του κλάδου να απολαύσουν μια σειρά από καινοτόμες δράσεις βασισμένες σε 10 πυλώνες.

Ελάτε να παραλάβετε την προσωπική κάρτα μέλους για το Club Ηλεκτρολογία & Τεχνολογία, απευθείας από τον Διευθυντή Καταστήματος ή από τον προσωπικό σας Πωλητή. Η διαδικασία συλλογής πόντων για τα ΔΩΡΑ είναι πολύ απλή. Με καθημερινές αγορές κερδίζετε πόντους αλλά & με τις αγορές πελατών που συστήνεστε. Επίσης, κάθε χρόνο την ημέρα των γενεθλίων σας θα λαμβάνετε αυτόματα δώρο στην κάρτα σας 500Π.
Για αγορά καλωδίων κάθε 2€ = 1 πόντος
Για αγορά στο υπόλοιπο υλικό κάθε 1€ = 1 πόντος
Η εξαργύρωση πόντων γίνεται οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείτε, αρκεί να έχετε συλλέξει τους απαραίτητους πόντους για το ΔΩΡΟ. Με κάθε εξαργύρωση οι πόντοι αφαιρούνται από το σύνολο. Η παραγγελία του ΔΩΡΟΥ γίνετε στο κατάστημα ή στον προσωπικό σας Πωλητή. Ο χρόνος παράδοσης του ΔΩΡΟΥ εξαρτάται από τον κάθε προμηθευτή, θα λαμβάνετε ενημέρωση. Οι πόντοι εξαργυρώνονται μέχρι 31/12/2019, δεν μεταφέρονται στον επόμενο χρόνο. Σε περίπτωση κατάργησης, έλλειψης κάποιου ΔΩΡΟΥ γίνεται αντικατάσταση με παρόμοιο ίσης αξίας. Η εγγύηση καλής λειτουργίας των ΔΩΡΩΝ είναι αποκλειστικά του προμηθευτή. Αλλαγές, επιστροφές μετά την παραγγελία δεν γίνονται.
Η εταιρεία ΣΚΡΕΚΗΣ Α.Ε. με σεβασμό στα προσωπικά δεδομένα, λαμβάνει μέτρα για την τήρηση της ισχύουσας νομοθεσίας, σε σχέση με την προστασία των προσωπικών δεδομένων, GDPR. Την πολιτική προσωπικών δεδομένων μπορείτε να την βρείτε εδώ. Ο κάτοχος της κάρτας συμφωνεί & αποδέχεται ότι η εταιρεία ΣΚΡΕΚΗΣ Α.Ε. θα διατηρεί σε αρχεία και θα επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα με σκοπό την υποστήριξη, εκτέλεση όλων των παραπάνω διαδικασιών καθώς & για λόγους marketing (αποστολή news letter, sms, κλπ).

Ξεφυλλίστε το έντυπο μας κάνοντας κλικ στο παρακάτω: